Ha vezetőként szüksége van az emberek és a szervezetek működését is jól ismerő, multinacionális cégnél  20 évnyi vezetői tapasztalattal rendelkező pszichológus  tanácsadóra, szervezetfejlesztőre, akivel együtt gondolkodhat a megoldáson, várom hívását.

Szervezetfejlesztőként, pszichológusként segítek a

  • teljesítmény-problémák,
  • szervezeten belüli konfliktusok megoldásában,
  • munkavállalói elégedettség és teljesítmény mérésében, növelésében,
  • elégedettségi felmérések, teljesítményértékelések módszertanának kidolgozásában, menedzselésében.
  • a szervezeten belüli stresszorok feltérképezésében, a stresszt csökkentő megoldások kidolgozásában

Vállalom továbbá

  • készségfejlesztő (kommunikációs, stresszkezelési, asszertivitás, vezetői készségfejlesztő) tréningek anyagának adott cégre szabott kidolgozását,
  • a tréningek megtartását,
  • szükség esetén támogatást a gyakorlatba való átültetés során.

2000 óta dolgozom HR-vezetőként egy multinacionális cégnél. A BME MBA programjának HR-menedzser szakán 2001-ben diplomáztam.

2014-ben lettem okleveles pszichológus.

20 éves HR-vezetői ténykedésem  során a gazdasági szempontokkal egyenrangúként igyekszem kezelni az  emberi szempontokat. Hiszem és vallom, hogy vezető és  munkavállaló céges életében, szakmai mindennapjaiban ugyanúgy személyiségével, gyermekkorában kialakult és megszilárdított attitűdjeivel, hiedelmeivel, sémáival van jelen, ahogyan a magánéletében.

Ha elakadás van, ha motiválni kell, a személyiséggel kell dolgozni. Munkavállalónak és értő segítőjének együtt, közösen. Nem pszichoterápiás, hanem coaching jelleggel, építve a pszichológus alapos háttértudására.

Fontosnak tartom a munkavállalói mentális és fizikai jóllétet a cég életében, mert munkavállalóink fizikai és mentális egészségének megőrzése, a munkában pedig a hasznosság, az értelmesség, a fontosság, az öröm megélésének lehetősége, a legalább időnként megjelenő flow-érzés munkáltató és munkavállaló közös érdeke és felelőssége.

Alap- és mesterszintű pszichológus diplomám és a tanácsadó szakpszichológusi végzettségem megszerzése alatt és jelenleg is folyamatosan képeztem és képzem magam: az Integratív Pszichoterápiás Egyesületnél integratív terapeuta (KIP, Ego-State, NLP) képzettséget szereztem, továbbá kognitív- és viselkedésterápiás, tranzakció-analitikus módszerspecifikus képzéseken vettem részt. A Magyar Individuálpszichológiai Egyesületnél 150 órás csoportos önismeret keretében ismerkedtem az adleri tanácsadás módszerével, jelenleg pedig az Integratív Pszichoterápiás Egyesületnél 150 órás csoportban a pszichodráma módszerével ismerkedem.