Pszichológus alapképzésemet a Pécsi, mesterképzésemet a Szegedi Tudományegyetemen végeztem. Jelenleg az ELTE tanácsadó szakpszichológus szakirányú továbbképzésére járok. Diplomám megszerzése után az Integratív Pszichoterápiás Egyesületnél vettem részt

  • kognitív- és viselkedésterápiás,  
  • tranzakcióanalitikus, majd
  • hipnoterápiás  képzésen.
  • Jelenleg a Magyar Individuálpszichológiai Egyesületnél tanulom az adleri tanácsadás módszerét.

25 éves pályafutásom során mindig emberekkel dolgoztam. Pedagógusként és humánerőforrás-vezetőként is fontosnak tartottam az EMBERI oldalt, a megismételhetetlen egyediségében létező, saját belső szabályai, „törvényei” , szokásai szerint működő EGYÉNT, személyiséget.

Munkám és eddigi életem során számtalan élethelyzettel, megoldandó feladattal és megoldással találkoztam. Minden emberi kapcsolatomból magam is rengeteget tanulok, merítek, folyamatosan tágul és szélesedik a látóköröm.

Kiemelten fontosnak tartom saját életemben is az önismereti munkát, önmagam működésének alapos, mély megismerését, valamint a folyamatos szakmai fejlődést. Mindez segít hozzá, hogy hatékonyan, valódi segítséget nyújtva fordulhassak klienseim nehézségei, problémái felé.

Hiszem és vallom, hogy mindenkinek joga van a lehetőségeihez mért teljes értékű, örömteli,  boldog emberi élethez, munkához, a harmonikus, szeretetteljes, kölcsönös bizalomra épülő emberi kapcsolatokhoz. Van, akinek könnyebben megy a megvalósítás, és van, akinek múltjával, jelenével keményen dolgozva kell megküzdenie ezért a jövőért.

Ebben tudok segíteni klienseimnek, elkísérve, támogatva, segítve őket a pozitív irányú változás felé vezető úton, tisztelettel és mély elfogadással, empátiával fordulva mindenkihez, aki elindul rajta.